Katso kuvatarina
›››

Käsityötä sydämellä

VALMISTAMME KYNTTILÄT SATOJA VUOSIA VANHOJEN PERINTEIDEN MUKAISESTI KÄSITYÖNÄ

Valamalla, kastamalla ja erilaisia koverrusteriä käyttämällä kädentaitajilta syntyy uniikkeja taidekynttilöitä, joiden henki syttyy eloon polttaessa. Kynttilöiden väri ja muotovaikutteet poimitaan Suomen upeasta luonnosta ja 2000 eri väristä valitaan vuodenaikoihin sopivat värit ja tunnelmat. Parhaista , puhtaista raaka-aineista, ilman tuoksuja valmistetut kynttilät soveltuvat poltettavaksi arkena ja juhlassa. Valmistusprosessissa ei synny jätettä lainkaan ja valmiin taide-esineen eli kynttilän voi hävittää polttamalla.

Katso tästä esitteemme poltto-ohjeista ja tavoista.

TUNNELMAA VANHALLA KEHRÄÄMÖLLÄ

Tuotannon ollessa käynnissä Pajamyymälässämme on mahdollista seurata kynttilän veistoa lähietäisyydeltä. Pajalle voi milloin tahansa tulla seuraamaan kynttilänvalmistusta tai ostoksille yksin tai ryhmän kanssa. Pajamyymälän outlet-osiosta löydät tuotannossa syntynyttä 2-laatuista sekä mallistosta poistunutta kynttilää edulliseen hintaan.

YHTEYSTIEDOT


Maria Drockila Oy
Pakaantie 1
16300 ORIMATTILA
p. 0443039017
orimattila@mariadrockila.fi


Tarkista aukioloajat myymälät -sivulta.

VARAA RYHMÄVIERAILU PAJALLE

Pajan toimintaan on mahdollista tulla tutustumaan myymälän aukioloaikojen aikana. Varmista pajan esittely varaamalla vierailu etukäteen.