Helmikuun Kanta-asiakaskirje

Helmikuu 2017 kanta-asiakaskirje

Helmikuun kanta-asiakastarjous ilahduttaa ystävää!

Arvoisat kanta-asiakkaamme!

Helmikuun kanta-asiakastarjouksena on Maalattu sydän neliö -kynttilämme: kaksi yhden hinnalla! (ovh. 16,00€/kpl). Maalattua sydäntä löytyy valkoisena ja vaaleanvihreänä. Kanta-asiakastarjousta voi hyödyntää myös verkkokaupassamme. Verkkokaupassa alennuksen oikeuttava koodi on teksti: kantis

Kaikki sesonkimyymälämme ovat sulkeutuneet alkuvuodesta. Kiitos kaikille sesonkimyymälöiden asiakkaille! Avaamme jälleen uusia sesonkimyymälöitä lokakuussa 2017 ympäri Suomea. Siihen asti teitä palvelee verkkokauppa ja Orimattilan myymälämme.

Orimattilan Kehräämön myymälässämme on nyt esillä uusi kevät&kesä 2017 mallistomme. Voit tutustua uusiin kynttilöihimme verkkokaupassa ja tunnelmallisia valokuvia löydät Maria Drockila Oy:n Facebook-sivuilta valokuvakansiosta Kevät/Kesä 2017.

Tulevien Lahden MM-kisojen aikana ulkotulemme valaisevat myös Taide- ja käsityöpihaa Lahden Mytäjäisissä 20.2.2016-5.3.2016. Tunnelmallinen taide- ja käsityöpiha tarjoaa kisojen aikana taidetta, suomalaista käsityötä, laavutunnelmaa ja tulistelua, makkaranpaistoa ja nokipannukahvia.

Kevään ajan Orimattilan myymälämme on avoinna:
Arkisin kello 10-17
Lauantaisin kello 9-15
Sunnuntaisin suljettu

Tervetuloa tutustumaan kevään uutuuskynttilöihin!

Aurinkoista kevättä toivottaa

Kynttiläpajan väki

Maria Drockila Oy
Pakaantie 1
16300 Orimattila
www.mariadrockila.fi

Julkaistu: 9.2.2017